Andijvie met champignons en sjalotjes

Marij
Berichten: 313
Lid geworden op: Wo 28 Mar 2007, 14:52:46
Geslacht: vrouw
Atkins sinds: 2003
Land: Nederland
fase: 4
Locatie: Groningen

Andijvie met champignons en sjalotjes

Berichtdoor Marij » Di 10 Apr 2012, 12:36:34

Bak eerst je vlees en haal dat uit het bakvet ( warm houden)
Bak in het vet sjalotjes en champignons en doe er daarna de andijvie bij.
Flink roerbakken tot de andijvie geslonken is, gaat heel snel.
De andijvie blijft lekkerder dan wanneer je het kookt en het bakvet, met de sjalotjes en champignons geven extra smaak.

Ik doe dit met allerlei soorten vlees.

henny-smit1959
Berichten: 12
Lid geworden op: Zo 08 Apr 2012, 12:17:04
Geslacht: vrouw
Atkins sinds: 1 april
Land: Nederland
fase: 1
Locatie: almere-buiten

Re: Andijvie met champignons en sjalotjes

Berichtdoor henny-smit1959 » Di 10 Apr 2012, 13:35:12

Ah dat lijkt me lekker, ga ik vanavond eten
ik wist niet wat ik wou eten :weetniet:
en het is lekker dat je het met allerlei
soorten vlees kan doen. Bedankt voor het receptje.
Groetjes Henny

ven
Berichten: 3170
Lid geworden op: Ma 16 Jan 2012, 21:39:51
Geslacht: vrouw
Atkins sinds: 16-12-2012
fase: 1
Locatie: Zeeland

Re: Andijvie met champignons en sjalotjes

Berichtdoor ven » Di 10 Apr 2012, 17:34:32

Goed idee... ga ik ook eens doen straks.
Heb nog witlof die wil ik eigenlijk voor morgen voor een maaltijdsalade.
Dan nog andijvie maar geen zin in rauw, prima alternatief lijkt me, bedankt voor de tip!

Edit: net gegeten en het was heerlijk!! Snel klaar ook nog met kip :tu:


Terug naar “Groentenrecepten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast