Boullion met ei en tauge

Lid
Berichten: 78
Lid geworden op: Di 29 Mei 2007, 16:00:05

Boullion met ei en tauge

Berichtdoor Lid » Ma 26 Mar 2007, 21:23:32

Boullion met ei en tauge door Aislin

Boullion met ei en tauge


Gerecht: buffetgerecht
Aantal personen: 4


Beoordeling:

Ingrediënten:
1 l runderbouillon
2 eieren
100 g taugé
1/2 eetl. Japanse sojasaus

Bereiding:
Klop de eieren los. Breng de bouillon aan de kook. Temper de hittebron en voeg al roerend met een garde de losgeklopte eieren bij de bouillon. Roer ten slotte de taugé en de sojasaus door de hete soep.

Suggestie:
Voeg aan de bouillon op het laatste moment 50 gram gekookte gepelde garnalen toe.

Voedingswaarde per persoon:

eiwit: 5 g
vet: 4 g
koolhydraten: 2 g
kcal (kj): 64 (269)

Terug naar “Soepen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast