rundercarpacio vanaf fase 2

yava
Berichten: 224
Lid geworden op: Do 29 Mar 2007, 09:34:13

rundercarpacio vanaf fase 2

Berichtdoor yava » Wo 28 Nov 2007, 13:34:58

Nodig per persoon

Rucola of ijsberg sla
100 a 150 gram rundercarpaccio
1 a 2 tomaten
3 eetlepels Olijfolie
1 balsamico
wat Pijnboompitten

Leg de rucola of Ijsbergsla op een bordje,doe daarop de rundercarpaccio Snij de tomaten tot stukje en leg die op het bordje
Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie of boter tot ze licht bruin zijn en doe die door de salade heen. Giet de olijfolie met balsamico azijn erdoor heen. en zoals mijn vriend Wim zegt
Simsalawim je hebt een salade.

Choucroute
Berichten: 17857
Lid geworden op: Vr 30 Mar 2007, 19:35:27
Geslacht: vrouw
Land: Italie
Locatie: Sesona

Berichtdoor Choucroute » Do 29 Nov 2007, 15:16:29

Wat zonde dat je ijsbergsla neemt voor deze salade. Botersla oftewel gewone sla is veel lekkerder.

BuBke
Berichten: 477
Lid geworden op: Wo 28 Mar 2007, 13:48:05
Atkins sinds: 2006
fase: 4

Re: rundercarpacio vanaf fase 2

Berichtdoor BuBke » Do 29 Nov 2007, 15:39:14

Zo zie je maar hoe smaken kunnen verschillen  :wink:
Ik zou persoonlijk ook voor de rucola of ijsbergsla gaan.

Wat trouwens ook lekker is bij carpaccio (ipv de balsamico) is een dressing van mierikswortel/mayo/room


Terug naar “Salades”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast