WELKOM op ons forum!

Marian
Site Admin
Berichten: 8502
Lid geworden op: Vr 09 Mar 2007, 12:04:57
Geslacht: vrouw
Atkins sinds: 28-02-2000
Land: Nederland
fase: 2
Locatie: Hoofddorp
Contact:

WELKOM op ons forum!

Berichtdoor Marian » Zo 25 Mar 2007, 23:10:55

Welkom op ons forum! Fijn dat je ons gevonden hebt, als je van plan bent om het atkinsdieet te gaan volgen of daar al mee bezig bent dan zit je hier helemaal goed. Je kunt hier o.a. veel informatie vinden, al je vragen stellen, ervaringen uitwisselen, lekkere recepten uitzoeken en je eigen favoriete recept met ons delen. En daarnaast is het hier ook nog eens reuzegezellig :o

We vinden het leuk als je jezelf even voorstelt en lekker meekletst op het forum, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Wie alleen leesstof zoekt is net zo welkom.

Wat tips voor het gebruik van het forum:

 • Vind je de kleuren niet mooi of wil je gewoon een keer wat anders: rechtsbovenin kun je kiezen uit diverse andere stijlen.

 • In je Gebruikerspaneel kun je een avatar en een handtekening invullen of gewoon zomaar wat meer over jezelf vertellen. Wat doe je, wat zijn je hobby's... we vinden het echt leuk om je beter te leren kennen :-D

  Waar je uiteraard altijd rekening mee moet houden: al beschouwen we onszelf hier als een grote forumfamilie, iedereen kan anoniem zijn op internet en die ene forummer waar je hier zo gezellig mee kletst zou je buurvrouw wel kunnen zijn tegen wie je al jaren niks zegt.

 • Schrijven in alleen maar hoofdletters wordt gezien als schreeuwen, liever kleine letters dus.
  Wat uitleg over de aankleding en/of indeling van je bericht (letters, kleuren, functies etc.) vind je hier: faq.php?mode=bbcode

 • Als je een vraag hebt is het natuurlijk mogelijk dat iemand anders diezelfde vraag ook al eens gesteld heeft. Op deze pagina kun je een lijst met de meestgestelde vragen (en antwoorden uiteraard) vinden: faq.php?mode=atkins
  Voor vragen over de werking van het forum: faq.php - of klik helemaal bovenin op 'Help'.
  Staat je vraag daar niet bij kijk dan eens bovenaan het forum, daar staat "Zoeken" – als je daarop klikt kun je zoektermen intypen om te kijken of er al eerder antwoord op jouw vraag gegeven is, je kunt zelfs zoeken in een bepaald forumonderdeel dus heel makkelijk. Mocht je het antwoord niet kunnen vinden of wil je nog meer weten stel je vraag dan gerust zelf op het forum. En niet vergeten: domme vragen bestaan niet :wink:

 • Je kunt een persoonlijk bericht naar andere leden sturen, dit is een "pb". Als je er een ontvangt kun je daarvan ook bericht krijgen in je email als je dat in je profiel hebt ingevuld, let dan op dat je niet die mail gaat beantwoorden want dan krijgen wij als team het antwoord en niet degene waar het persoonlijk bericht (pb dus) voor bedoeld was.
  Pb's zijn niet bedoeld voor privé advies over atkins, daarover kun je alles gewoon op het forum vragen.

 • Dit forum heeft inmiddels ruim 8000 leden, dan is het helaas bijna zo goed als onmogelijk dat iedereen met iedereen kan opschieten. That's life. Probeer je niet aan anderen te storen en als je met iemand niet overweg kunt lees zijn of haar berichten dan gewoon niet of praat het uit via PB. In je profiel zit ook de mogelijkheid om berichten van iemand in te klappen zodat je ze niet hoeft te zien.

 • In elk bericht staat een knop waarmee je dat bericht kunt rapporteren als het tegen de forumregels is. In andere gevallen is het niet nodig.

 • Als je het forum langer dan een jaar niet bezocht hebt kan je account gedeactiveerd worden.

 • Verder hebben we ook nog een weerpagina en een gastenboek

 • Lukt er iets niet, kun je iets niet vinden of zou je graag een functie willen zien hier die we (nog) niet hebben... vooral vragen! Er kan meer dan je denkt.


Veel plezier met forummen!saskia.v.h
Moderator
Berichten: 1093
Lid geworden op: Vr 22 Jan 2010, 16:55:42
Geslacht: vrouw
Atkins sinds: 12-01-2004
Land: Nederland
Locatie: Leusden

Re: WELKOM op ons forum!

Berichtdoor saskia.v.h » Zo 13 Aug 2017, 19:36:06

Beste bezoekers van deze site.
Hiernaast staat op de Homepagina een verwijzing naar een receptenpagina. Helaas werkt deze link niet.
Registreer jezelf op het forum en kijk bij "Wat eten we vandaag". Daar staan enorm veel recepten!

Met vriendelijke groet,
Saskia.v.h en Nena
Moderatoren


Terug naar “Welkom”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast