Ge­gril­de worst­jes met to­ma­ten­dip

Vlindertje
Berichten: 4169
Lid geworden op: Zo 17 Apr 2011, 18:40:28
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
fase: 4
Locatie: Leeuwarden
Contact:

Ge­gril­de worst­jes met to­ma­ten­dip

Berichtdoor Vlindertje » Vr 04 Jan 2013, 18:45:32

Ge­gril­de worst­jes met to­ma­ten­dip
Afbeelding
Bron:
Allerhande 7 2006

Specificaties
hapje
4 personen
15 min


Ingrediënten
5 chipolataworstjes
1 eetlepel olie
2 gedroogde tomaten op olie
4 eetlepels mayonaise

Materialen
grillpan

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie:255 kcal
Eiwit:7 g
Vet:25 g
Koolhydraten:1 g

Type
borrelhapje

Bereiden
Bestrijk de worstjes dun met olie en rooster ze 10-12 minuten rondom in de hete grillpan.
Snijd de tomaten zeer fijn (of pureer ze in een vijzel) en roer ze door de mayonaise.
Snijd de gare worstjes elk in drie gelijke stukken en serveer ze met de tomatendip.
Ze kunnen warm of koud worden geserveerd.

Terug naar “Snackrecepten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten