Bonbons

NenaDubois
Moderator
Berichten: 2586
Lid geworden op: Vr 25 Mei 2007, 15:49:49
Geslacht: vrouw
Atkins sinds: 23/01/2005
Land: Belgie
Locatie: Geel

Re: Bonbons

Berichtdoor NenaDubois » Vr 23 Dec 2016, 18:11:21

Je zou de roomboter al een beetje luchtiger/crèmiger kunnen maken door ze 'wit' te kloppen = goed stevig losroeren met een garde of met een handmixer (2 gardes). Daar kan je dan langzaam de room onder roeren - eventueel zelfs half opgeklopte room (yoghurtdikte) - maar ik zou, denk ik, iets minder room gebruiken dan jij nu gedaan hebt omdat anders de vulling misschien niet stevig genoeg wordt.
En voor de smaak.... een snuifje zout en/of een paar druppeltjes citroensap kunnen soms wonderen doen :fl2:.

beetle
Berichten: 135
Lid geworden op: Zo 03 Apr 2011, 22:06:42
Land: Nederland
fase: 4

Re: Bonbons

Berichtdoor beetle » Vr 23 Dec 2016, 19:50:30

Roomboter had ik al cremig en geklopte slagroom ook maar het is echt anders. Dit recept de hoeveelheden heb ik van Internet. Het is van Maan echt de hoeveelheden die het dus smakelijk maakt

Verstuurd vanaf mijn GT-I9515 met Tapatalk


Terug naar “Chocolade, truffels, bonbons e.d.”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast